Ana sayfa | Haberler

kompresör bilgi bankası


MEVLİD KANDİLİ

Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, mübarek günler vardır, beraberce kutlamak için.

Sönmez Kompresör 2019 Yedek Parça Satış 1.si Başarı Ödülü

Sönmez Kompresör 2019 Yedek Parça Satış 1.si Başarı Ödülü Türkiye Kompresör Yedek Parça Satışında 2011 yılından beri 1. olmaktan gurur duyuyoruz. Ekomak bayi toplantısını bu sene Antalya’ da gerçekleştirdi. Bayi toplantısı programında; ilk gün 2019 yılındaki sektörümüzü değerlendirip, ikinci gün ise pazarlama ve satış üzerine seminere katıldık. Sönmez Kompresör olarak Türkiye Kompresör Yedek Parça Satış […]

Sönmez Kompresör 2019 Satış 1.si Başarı Ödülü

Sönmez Kompresör 2019 Satış 1.si Başarı Ödülü Türkiye Kompresör Satışında 2011 yılından beri 1. olmaktan gurur duyuyoruz. Ekomak bayi toplantısını bu sene Antalya’ da gerçekleştirdi. Bayi toplantısı programında; ilk gün 2019 yılındaki sektörümüzü değerlendirip, ikinci gün ise pazarlama ve satış üzerine seminere katıldık. Sönmez Kompresör olarak her sene olduğu gibi Türkiye Kompresör Satış 1. si […]

Cevahir Sönmez Gençler Turnuvası – 2019

Canımız, oğlumuz, kardeşimiz, değerli iş ortağımız, Darüşşafaka Tekfen altyapı ve milli basketbol sporcusu merhum Cevahir Sönmez adına 7-8 Eylül 2019 tarihlerinde “Cevahir Sönmez Gençler Turnuvası 2019” düzenlenecektir.

Huzur Dolu Ramazan Ayı

Bu ay günahlardan arınma, pişmanlığı tövbe ederek Allah’a sunarak geçireceğimiz bir aydır. Nefsimize sahip çıkarak şeytanın vesveselerine kulak vermeyelim. Gönüllerimiz iman dolsun, ailemiz sağlıklı, huzurlu yapacağımız yardımları eksik etmeyelim. “Rızkı veren Allahtır”. O her zaman sizin yanınızdadır. Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Web sitemizi ziyaret ettiğiniz ve incelediğiniz için teşekkürler.. Sönmez KOMPRESÖR

Isı Geri Kazanım Sistemi Nedir?

Isı Geri Kazanım Sistemi Nedir? Isı geri kazanım sistemleri kısaca; üretimde galvaniz alaşımlı statik boyalı saclar aracılığı ile CNC makineler sayesinde sağlamaktadır. Cihazın iç yüzeyleri ısıl ve akustik özelliktedir. Cihazın donatımında polimer bazlı çift geçişe sahip ısı geri kazanımı sağlayan eşanjörler bulunmaktadır. Kullanılan aspiratör ve vantilatör fanları ise 3 hızlı radyal kanat görevi görmektedir. Isı […]

Ekomak Uluslararası Standartlarda Güvenilir Ölçümler

Uluslararası Standartlarda Güvenilir Ölçümler Ekomak Kompresör uzun yıllardır kapasite ölçümlerini; Özel test Odalarında, ISO1217’ye göre uluslararası standartlarda SONIC NOZZLE kullanarak yapmaktadır. Test Odalarındaki tüm cihazlar önde gelen uluslararası firmalar tarafından kalibre edilmekte, standart periyotlarda kontrol edilmektedir. Ekomak Daha Güvenli, Daha Verimli..

Sönmez Kompresör 2018 Başarı Ödülleri

Sönmez Kompresör 2018 Başarı Ödülleri Sönmez Kompresör olarak gösterdiğimiz başarılar sayesinde bize taktim edilen ödüller için Ekomak Ailesine teşekkür ederiz. 2018 yılında yıllık ciroda gösterdiğimiz birincilikle beraber yine aynı yıl içerisinde gösterdiğimiz Hava Şartlandırıcı Ekipman satışında gösterdiğimiz başarıyla bu iki güzel ödüle layık görüldük. 2018 yedek parça satışında ilk sırada olan Sönmez Kompresör size en […]

Neden Rotair Kompresör Yağları ?

Kompresörünüz, işletmenizin hayati bir parçasıdır ve uzun süre en iyi durumda kalmasını sağlamak ve verimli bir şekilde çalışması için bakımlarını ihmal etmemelisiniz. Rotair Yağları, makinelerinizin optimum verimliliği için özel olarak oluşturulmuş eşsiz bir karışımdır. Hava kompresörlerinin can damarıdır.Her makinenin içinde, çoğu – uygun yağlama olmadan – tekrarlanan iç sürtünmeden zarar görebilecek şekilde metal yüzeyler içeren […]

Air World 2018 Sosyal Sorumluluk Ödülü

Air World 2018 Sosyal Sorumluluk Ödülü Eks Kompresör’e Air World’den anlamlı ziyaret. Sektörümüzün en önemli dergisi olan AİR WORLD’ ün organize ettiği 2018 yılının, Sosyal Sorumluluk ödülü firmamıza ve EKS Kompresör’e verildi. Air World Plaket Mesajı ; Cevahir Sönmez 2018 Yılının Sosyal Sorumluluk Ödülü , Ekomak , Sönmez Kompresör , EKS Kompresör Spina Bifida hastalarının ihtiyacı olan akülü […]

Kompresör Hava Tesisatı Nasıl Yapılır?

Kompresör Hava Tesisatı Nasıl Yapılır?

Kompresör Nedir?

Kompresör, Fransızca kökenli bir bulgudur. Fransızca adı; Compresseur‘dir. Kompresör, Gaz Kompresörü olarak da anılır. Gazlar sıkıştırılabilir cisimlerden oluşmaktadır. Sıvı cisimler, bağıl olarak sıkıştırılabilir cisimler değildir.

Hava Kompresörü Nedir?

Kompresör kelimesi ingilizce “compressor” ve anlamı “sıkıştırmak” olarak bilinir. Kompresör yabancı bir kelimedir fakat Türkçe’de zamanla kompresör olarak yerleşmiştir. Sonuç olarak kompresör sıkıştırıcı anlamına gelmektedir.

Vidalı Kompresör Nedir?

Basınçlı hava elde etmek amacı ile kullanılan kompresör çeşididir. Başka kompresör çeşitlerine göre bir piston ya da benzeri bir donanım kullanılamaz. Farklı olarak, birbirine geçmiş rotor çifti kullanılır.

Kompresör Türleri ve Çeşitleri

Kompresör hakkında yapılan çalışmalar özellikle 1860’lı yıllardan sonra yaşanmış ve bu konuda önemli gelişmeler kaydedilmiştir. İlk olarak sıkıştırma ile soğutma aynı anda yapılmıştır.

Vidalı Kompresör Çalışma Prensibi

Döner vidalı kompresörler, Dünya genelindeki üreticilerin çoğunun arkasındaki işçilerdir. Büyük bir bina inşaatı görürseniz ve oradaki çalışanlar bir şeyler üretiyorlarsa, imalat sürecine güç sağlayan döner bir vidalı hava kompresörü var demektir.

Pistonlu Kompresör Nedir? ve Çalışma Prensibi

Piston kompresörlere sıklıkla pistonlu kompresörler denir. Onları her yerde görebilirsiniz. Herhangi bir otomobil servisi, diş teknisyenleri, üreticiler, atölyeler ve bir çok küçük ve orta işletmenin olmazsa, olmazları arasındadır.

Doğru Kompresör Seçimi Nasıl Yapılır?

Doğru kompresör seçimi nasıl yapılır? İhtiyaç duyulan kompresör niteliklerinin belirlenmesi aşamasında bilinmesi gereken temel veriler ve detaylı bilgi için lütfen haberin detayına gidin.

Hava Tankı Nedir?

Hava deposu kompresör çıkışındaki basınç dalgalarını absorbe eder. Düzgün, aniden değişmeyen hava basıncı sağlar. Kompresör kapasitesini aşan ani hava taleplerinin karşılanabilmesi için gereken miktarda havayı depolar.

Neden Ekomak Marka Kompresör?

Doğru kompresör seçimi ve Ekomak’ı Diğer Markalardan Ayıran 6 Önemli Unsur

Sosyal Medya

Satış ve servis kampanyalarımızdan faydalanmak,
kompresör sektöründen teknik bilgiler ve haberler için takip edin.

9 yıldır “en yüksek ciro” gerçekleştiren satış şampiyonuyuz!

Whatsapp Satış Hattı
Sönmez Kompresör ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler!